Прокидаюсь рано в ранці,
Надягаю що попало,
І крадуся під ялинку,
Щоб знайти дарунок свій.
Мій салат стоїть зі вчора
Мандарини всі на полі,
І хлопушки біля стола,
Пораскидав тато мій.
Швидко я заліз під стола,
Подарунка не знайшов там,
Опустився під ялинку,
Не знайшов його там теж.
Сльози виступили швидко,
Не знайшов я подарунка,
Мабуть я поганий хлопчик,
І його не заслужив.
Дуже сумний і похмурий,
Я пішов в свою кімнату,
І наткнувся на бабусю,
А і з нею дідуся.
Мій дідусь біля кімнати,
На подушці на м’якенькій,
У костюмі Дід Мороза,
Спить с даруночком моїм.
Зрозумів, що я хороший,
Новий Рік пройшов чудово,
Що дідусь після салату
Став Морозом Дідусем.