Не бійся крокувати в новий світ
Твій ангел дихає з тобою
Ти посміхнись йому услід
біду закриє він собою
Поклич його коли болить
розвіє смуток він рукою
ти памятай його у мить
як почуваєшся чужою
молись йому - він захистить
весь світ полюблений тобою
ти просто вір- він звеселить
все те чого торкне рукою.