В одному містечку Спрінфілд жив один хлопчик якому треба робити операцію,а саме вирізати серце і вставити мишку від комп ютера.Після вдалої операції хлопчик познайомився із дівчинкою в якої замість гланд був картон.Одного вечора вони гуляли лісом і побачили на дереві білу рукавичку.Хлопчик заліз на дерево і узяв її.Вони пішли з рукавичкою до дому.Розкрили і побачили волосинку.Потім поклали її у скриньку.Вони доглядали за кошеням,годували.Настала ніч.І кошеня знову перетворилося на волосинку.Настав ранок хлопчик і дівчинка зустрілися у кімнаті заглянули у коробку а там волосинка.Якось вони вирішили полетіти у космос,і запхати цю волосинку у планету "МАРС".І все це таки сталося.Усі військові частини вирушили у космос захопити планету "КОШЕНЯ".Вони не змогли. Планета "КОШЕНЯ" зосталася,анаші друзі інопланетяни жили довго і щасливо.От і казочці кінець а мені серце і гланди НАЗАВЖДИ.