Ти дивишся у очі, довіряєш,
ти віриш, ти надієшся, кохаєш,
ти намагаєшся знайти в очах тепло,
а бачиш що йому вже всеодно.
І вже загублені ті почуття, що тліли
в його душі і тіло веселили
і став байдужим він до тебе,
Хоча недавно притискав до себе.
Та марно вже ростити ті надії,
що розтоптали всі недавнії події.
Й безжальний холод відчувати будеш.
Ще довго ти його не забудеш...