Чи знаєш ти, як серце сильно крає
все те, що з нами відбулось тоді?
Сум огортає серце, а самотність душу.
Як хочеться сказати все тобі...
З одного боку має бути сумно,
бо це для тебе був лише роман,
але в мені усе ж витає радість.
Самотня радість. Все це лиш обман...
Я дякую тобі за все, що було.
Краплина щастя в океані забуття.
Не розуміючи того, змінив мене,
і ставлення до усього життя.
Напевно ти незнаєш навіть правди,
про почуття, що досі душу гріють.
Як тяжко розуміти, що сумую,
але ти не сумуєш за мною.