От хтось сидить страждає
нещаснеє кохання
от в іншого метелики
літають в голові
он той ізнову пише
про грусть печаль тоску
а та сидить і плаче
бо щастя знов на волоску
а я не розумію
що в голові брреде
ні смутку ані щастя
ні радості. це все
Я знову знову всім говорю
що все нормально слава богу
а підсвідомість все волає
бо щось тут знову не хватає...