О, Києве, величний на вустах,
Чаруєш погляд Лаврою своєю,
Неначе сам Господь зійшов над нею,
Вершиною, де Київ не спроста.
Там сила відчувається твоя,
Старе містечко, місто молоде,
Хай сотні літ у тобі ще живе,
Присутність Володимира отця.
То князь великий і Всія Русі,
Що освятий під Богом Київ славний,
Його ми не забудемо літами,
Ще довго ми співатимем пісні.
Дзвони у всі дзвінниці, Київ рідний.
Хай люди відчувають в тобі Бога,
Столиця розворована і квола..
Й народ у ній осунутий і бідний..
Дзвони у дзвони! І прийде Спаситель,
То Бог почує наші молитви,
І знову Русь освяте наш Хреститель
В ім’я Отця і Сина на віки.