І знову вибори прийшли,
На голову, як білий сніг, упали.
О диво! Кошти десь знайшли,
Невже нас знову обікрали?
Хтось каже: "Голос не продам!
Повір, я чесний, брате!
Що кажете? За сто рублів?
Тоді продам! Ну, треба ж якось гроші заробляти!"
Несуть до урни бюлетені,
Ще й урочисто так, немов в якомусь царстві,
Грошима вже забиті всі кишені,
Нічого — знадобляться в господарстві!
Ось такі от вибори у нас:
Яка різниця, хто як голосує?
Адже було так повсякчас:
Важливо, хто і як рахує!