і може твій затишок зовсім інакший,
в словах розчиняється,
тане в маршрутах.
для того аби вже сьогодні забути
"нізащо" жбурляю в обставин пащі.
хоч краще від цього обом не стане,
законами жанру я знехтую всоте.
аби побороти правічне згоряння,
аби не дізнатись навіщо і хто ти.
відсоток терпіння як сходжені рими,
обійми терпкіші і холод на потім.
аби кожне "годі" ховалось як злодій
коли підступають до серця обійми.