Мільйони тисяч скривджених істот
Банальне бачення другого світового потопу
Крик
Жахливість становища богині
Відбите у явнонадмірній сонливості підсудних
Завтра розстріл
Або повішання
Якись різновид смертної кари
Крик
Ідеш на вічний спочинок тіла
І на вічне існування душі
Крик
Священик хрестить лівою рукою
Від раптового сумніву у існуванні Бога
Крик
Судмедексперт забуде виміряти пульс
Під час затвердження смерті
Лише одним звірячим оком кине на постраждалого
Крик
Крик