Ти любиш читати книжки,
Хоч не всі можеш ти зрозуміти,
Ти любиш писати вірші,
Які часом не мають змісту,
Тобі не завжди вистачить слів,
Щоб рими дібрати одразу,
Це викличе в тебе гнів,
А ще,напевне, образу...
Та ти не сумуй, продовжуй,
Пиши і надалі верлібри,
Це ж добре, коли ти хоч щось так можеш,
Ти вже зробила свій вибір...
А зараз,йди спати скоріше,
Солодких римованих снів,
Надобраніч - тобі хтось напише,
Але біль у тобі від тих слів...
Не бійся,тебе не скривджу,
Я гість, не жени, там холодно,
Тебе я одну не залишу,
Добраніч,маленька, спи солодко...