Ніч тихо прийде
Ступить на поріг
Візьме мене за руку
І покаже багато доріг
Покаже дорогу до моря
До великих гір дорогу
Може там моя доля
Там забуду про тривогу
В ту ніч дізнався багато секретів
Побачив багато доріг
І безліч портретів
Але час повертатись на рідний поріг.