Прийшов весняний вітер
Щастя роздає без вагання
А в листі лиш пару літер
Це моє зізнання
Тобі всю правду розкажу
Яка ти мені люба
Душу свою покажу
І поцілую ніжно в губи
Вже черешні зацвіли
Впали холодні роси
А ти вийшла край ріки
І розпустила коси
І тут дзвенить будильник
Я дивлюсь, а за вікном
Багато ,багато снігу
А це був лише сон