Не цвітом єдиним моя Україна
Відома на цілі світи.
Не тільки колосся, моя Україна,
Життя дарувала в пітьмі.
Кропила дощами й грозилася громом,
Кричала про правду пісні,
Моя Україна - не дівчина в полі,
А бунт у волошок красі!
Моя Україна! Моя Батьківщина!
Пишаюсь,навіки твоя.
Де грона калини,Моя Україна,
Цвіте у піснях солов'я.