А й на справді, що таке кохання?
Це процес душоєднання!
Кохає душа, а не тіло
Я думаю це всім зрозуміло.
***
Одна душа на всі століття.
В часи постійного лихоліття,
Стрибала по тілам без затримки.
Земля або небо ось її зупинки.
***
Закохані душі часто одинокі,
Так як шанси досить невисокі
Знайти після переродження своє кохання.
Інколи Всевишній виконує побажання.
***
Кохання воно раз і на віки!
Його бажають жінки й чоловіки.
Ніколи коханню не буде кінця,
Воно йде від Святого Отця.
***
Дві душі у Всевишнього на прийомі,
Одна одній вже давно знайомі.
Не одне століття між ними кохання,
Тож до Святого Отця в них одне прохання.
***
Щоб невелика була вікова різниця,
Перше місце зустрічі - столиця.
Щоб душа не єдналась з ким попало,
Лиш з коханою душею тіло розцвітало.
***
Одне життя разом... інше поодинці,
Не легко одній і другій половинці.
Всевишній на це все дав згоду,
Поставить відмітки на їхню вроду.
***
У когось червона пляма на руці,
У когось родимка на щоці.
Комусь на чорному волоссі білу пляму,
А комусь на підборідді невеличку яму.
***
Якщо бачились при світлому дні,
Нехай хтось з"явиться у сні.
Це буде знак правильного руху,
Душа до душі примчить щодуху .
***
Для них світитимуть яскравіше зірки,
Адже це кохання на віки.
Неодмінно вже бачились вони,
Одного кохання дві сторони!