Мій світ затягло хмарами,
В животі Бермудський трикутник,
Під зонтами всі ходять парами,
А я вдома одна дивлюсь мультик...
Усі теми гнилі і заїжджені,
Про метеликів в животі і ваніль,
Всі думки тепер стали хижими,
І на книгах підступний пил...
Всі мотиви пісень загублені,
Сірий світ не залишив надії,
Віддати душу людині згубно так,
А потьім біль і розчавлені мрії...
Вся еротика і романтика,
Все що хочеться-це все мрії лиш,
Це думки якогось фанатика,
Краще все у собі залиш...
Я вже бачила,знаю,годі,
Старій тьоті за це щиро дякую,
Не тримаю тепер на комоді,
Спільних з кимось старих фотографій...