|
ДС присвячується...
Щось не звичне,
Пекла обличчя,
Чекають на мене,
Квіти тепличні,
Димна Суміш,
Вибиває ритми,
Все облиш,
Своїми аркушами,
Завали полиці,
Де проза і поезія,
Незрозумілі криці,
Музики ревізія,
Димна Суміш,
Дякую тобі,
За тіні облич,
За їдеї в мені,
За примари,
За сни і дощі,
Що без ударно,
Не блищать у душі,
Дякую за розвиток,
Життя мого,
Світ квіток,
Простий росток,
Ви не розпались,
Ви не пішли,
Ви залишились,
В моїй душі,
Психоделічний край,
Я назавжди в ньому,
Країна ілюзій,
В світі всесвітньому,
Хіппі - любов,
Світ зупиняй війну,
Людина знов,
Шукай мету...
ID:
438555
Рубрика: Поезія, Присвячення
дата надходження: 20.07.2013 23:03:28
© дата внесення змiн: 20.07.2013 23:03:28
автор: Бєльський Денис
Вкажіть причину вашої скарги
|