Останній вечір.
Зорі. Місяць.
І ми з тобою вдвох,
Разом.
Так швидко все,
так холодно, так гірко,
так тихо...
Тихо...
І дотик знов
пронизує все тіло.
Не хочу я,
не хочеш ти іти...
Але вирішуєм не ми...
Вирішують усі!...
Але не ми...
Не ми...
Я згадую про нас у сні.
Усе так дивно:
Дні без тебе,
без усмішки
і щирого тепла.
Нема...