З Богом обмине тебе нещастя,
З Ним ти житимеш повік.
З тобою завжди буде щастя,
І довго не вкоротиться твій вік.
Мрії не згинуть у завірюсі
Днів і вузеньких доріг,
Коли будеш постійно в русі,
Зможеш вижити. Ісус же зміг.
Спокійно спатимеш,
Як милий маленький котик.
Горя не знатимеш
І відчуватимеш Божий дотик.