І знову ця безсонна перша ночі,
Він знову зазирає в її очі.
Ніжно її стан обіймає,
та чомусь боїться сказати,що кохає..
Дівчина ця дуже щаслива,
я знаю її,вона красива....
Вона мріє з ним життя прожити
І ніколи.... Ніколи не розлюбити...
Гуляючи з друзями,вона часто радіє,
Та у цю мить,вона з ним бути воліє.
Мріє сказати йому :"Ти мій"
Будучи поруч,всупереч різних подій....
Вона мріє про незабутній політ,
З коханим через весь цей безмежний світ.
І хоче сказати йому:"ти...
Лише ти...ВІд мене нікуди не йди..