І це просте «добраніч»
Вже не звучатиме мені на ніч.
Вже казку мені не розкажеш
Знаєш сам,прекрасно знаєш…
Почуте,справді, чесно
Про те настільки черство…..
Впаде останній лист останній
І ти розкажеш ранній
І може щось,колись присниться
Той сон більш не здійсниться
Ти більше не згадаєш
Кого і що втрачаєш….