Що я тут роблю? Навіщо в цьому світі живу? Нащо мені цього болю, що судила мені доля? Навіщо кожен ранок я встаю? Навіщо на роботу йду? Просто, щоб гроші заробити? Хіба для цього треба жити? Мучуся цими питаннями, ночами й світанками ранніми. Раптом увагу приверта на полиці забута книга про Христа. І що тут такого написано? Що сказано? Книгу відкриваю, останню маленьку надію в серці маю. Читаю прості слова: "Ти живеш для Христа". Ти унікальна людина, створена Богом така єдина. Ти призначена творити добрі діла, лиш, щоб у тобі була віра в Христа. Тільки пробачення у Нього попроси, скажи слово "прости". Дозволь Ісусу в серце увійти і змінешся не тільки ти, а ще й люди, котрим ти зможеш допомогти та про Ісуса розповісти.