Минають дні, минають ночі,
Минає наше все життя.
Та не забудеш вже ніколи карі очі,
З якими канув в забуття.
Ніколи, вже ніколи
Ти не поринеш у чужі світи.
Не повернеш уже ніколи
Чого хотіли разом ви.
Життя минає, все проходить.
Та не пройде лиш почуття,
Яке забути не виходить,
З яким ти канув в забуття.
Бо почуття це - вже навіки,
Одні у вас світи.
Не розбивай їй серце криком,
І не кажи, що мусиш йти.
Не розбивай їй серце криком,
Не залишай їй спалені мости.
Нема кохання без розлуки,
Немає щастя без біди.