І.
Зручне життя,
надмірне споживання,
диванний спокій –
Проживання – мереживо пересічних днів.
Життя – запал ідеї, воля і праведний гнів:
Стремись до вершин і
подай руку
тужливим за летом.
ІІ.
Розбий свій телевізор,
залиш дружину,
купи автомат –
Розум – вміст метафізичних, партизанських знань.
Тіло – перевантажений в’ючний кінь без бажань:
Гартуйся,
бийся з дитинства,
навчися чекати жертву.
ІІІ.
Перефарбовані комуністи і гебня,
олігархи, ліберали, грантоїди,
помірковані маси і боягузливі інтелігенти –
Режим внутрішніх окупантів – ціль тренування перед третьою світовою.
Революція – спосіб скинути тягар режиму, вчасно буть готовими до бою:
Добровольці-ветерани, патріотичні офіцери,
вишколена молодь, священник, сміливі мислителі,
програма дій і збоя.
ІV.
Населення – дрова історії,
нація – спосіб виплавити майбутнє,
Бог нам упоміч! –
Україна – спільнота з маршових колон нових Козаків.
Світ – чорний перелік спідлених й підступних ворогів:
Не вір і зневажай,
обманюй і бери підступом,
здобудь хоч двох рабів.
8.05.2016 р.