Тріщини в стелі схожі на ріки, бо їм властиво стікатись до стін. А від стін До підлоги Бо ріки течуть вниз. А тріщини, хоч і течуть, Навпаки. Риба псується із голови, кажуть. І група з лідером Теж. А з чого псуєшся ти?
ID: 676481 Рубрика: Поезія, Верлібр дата надходження: 06.07.2016 18:37:06 © дата внесення змiн: 06.07.2016 18:37:06 автор: teo.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie