Шукати свободу,
Шукати роботу,
Шукати – це сенс
Твого й мого буття.
Філософія пошуку
Фону для фото,
Дев’яносто із гаком
Відсотків життя.
Шукати пожерти,
Щоб завтра не вмерти,
Цей пошук давно
Відійшов в небуття.
Смачне, солоденьке,
Шукаєм уперто.
Обжертись – дев’яносто
Відсотків життя.
Шукати кеш,
Щоб назавжди й без меж,
Цей пошук
Годує
Передній
План.
Уважно дивись що і в кого береш,
Тут або пропав, чи як завше – пан.
Шукати кохання,
Шукати останню,
З якою збудуєш
Своє майбуття.
Кохання поєднує
Твої бажання,
В коханні
Всі сто
Відсотків
Життя.