напевно
термометри
змовились
усі як один не в плюс
і дощі
гіпнотичним та лагідним
ритмом
осінній
вистукують
блюз
термометри
наче
змовились
показують люду холод
комусь
аромати
кав’ярень
вдихати
комусь
лиш бокал
хміль і солод
термометри
наче
змовились
в кишенях мерзнуть фаланги
а листя
як дама
та без свого мачо
танцює
по вулицях
танго
термометри
наче
змовились
а душам нехай буде тепло
поезія
чай
і кохання
кохання
душевні
любовні
семпли