те чого немає у книгах
криється глибоко в моїй голові
моя свідомість надто запалена
мої думки надто маревні
мої слова надто прості
щоб виставляти їх напоказ
на люди
у маси
книги
це збірки чужих думок
тому часто доводилось
оминати
бібліотеки
книжкові лавки
запилені книжкові полиці
у власному домі
книгофоб?
не сказав би
але точно
не книгофіл
все просто
щоб зануритись
у глиб думок чужих
варто спочатку
навчитись читати власні
освіченість не у кількості прочитаного
а у якості усвідомленого
читаю себе
потім
читаю книги