Ти дивний?
Я дивний в квадраті.
Зовні спокій,
У мозку-паті.
Чудернацький та дивакуватий.
Ти?
Спокійний та придурковатий.
Агресивний та часом безглуздий,
Я.
Пасивний та часто погрузлий.
У
Думки,що зсередини душать,
Де
Знайти те, що вмить розпушить
Ґрунт думок,що тведіє з часом?
Як
Не стать цілковитим Пасом?
Що
Штовхає мене на інертність?
Як
Зберегти життєву алертність?
І до чого тут йти?
Чи варто?
Я
Щодня усідаюсь за парту,
Бо
Новий день-моя нова школа.
Я
Через сльози радію фолу,
Що приносить нечесний Фатум:
Гра підступна
Та дивна.
В квадраті.