Неважливо
Хто ти,
Де ти,
Твій матеріальний статок.
Важливо
Чого навчив,
Чого навчився,
Що лишив у спадок.
Не важливо
Скільки нулів
Живе постійно
На твоєму пластику.
Важливо,
Що душа твоя
Справжня,
Й не пізнала
Втручання пластики.
Не важливо
Скільки прибутку отримав
Відтоді й донині.
Важливо
Скільки уваги
Віддав своєму
Внутрішньому «Я»
Як «Людині»…