За ліс- мов м"яч котилось сонце
Ховаючи у травах промені ясні
І тихо стало в полі-
Додому розійшлися трударі.
Ховає ніч проблеми і турботи
Співають пісні солов"ї
Тихо так,і безтурботно
Сплять в ліжках діточки малі.
Матуся ніжно колисає
В своїх обіймах дитинча
І ніжно пісню все співає,
Щоб мирно спало це,дитя.
А вранці Сонечко засвітить
Усе навколо оживе,
І теплий-теплий,ніжний вітер
з трави росинки прожене.