Відгук на вірш Ярослава К. "Шлях до миру"
Ми часто задаємо запитання:
Чому панує в світі стільки зла?
Невже забув нас Бог наш і не бачить,
Що розкошує на землі біда?
Не треба зайвих, пишних слів.
Немає в мудрих ворогів!
А Бог все бачить... Знайте! Бог все чує.
Чому ж тоді тут панувать біді?
Якщо біду ми мусим тепер мати,
То видно Бога втратили в собі!
Бо хто що буде розсівать,
Такий і урожай збирать!
Ану скажіть... скажіть мені, хто знає?
Хто важливіший в Бога на землі?
Насправді ж ми для Бога всі є діти.
То ж викорінюймо все зло в собі!
Бо сонце світить тут для всіх!
Нехай лунає скрізь лиш сміх!
Добра бажаймо навіть ворогам ми.
І будьмо вище від усіх образ.
Бо нас навчає Бог життя любити.
Прощати зло Він завжди вчить всіх нас!
Щоб зрозуміли я і ти,
Як всім до щастя нам дійти!