Тихий шелест бездумних хвиль розриває мою душу на шмаття.
В центрі серця, що в сотні миль, хтось розпалює в мені багаття.
Багаття неспокою, сили і волі з тихих іскорок дитячих мрій.
Моя ватра палає поволі в цій атмосфері космічно-земній.
Думки летять зорепадом , такі швидкі, яскраві, хвостаті
В голові розспиються градом. А я лиш п'ю каву. В халаті.
Морський бриз звиває волосся - дикий вітер духмяних трав.
На хвилинку мені здалося, що я птах серед перистих хмар,
Що я птах крилатий, безумний, нескінченність малюю крильми.
Я лечу десь у лісі безшумно.. бачу вогнище серед пітьми.
Вогонь драконом сягає зорей, що нірваною виснуть над ним.
Наді мною літає сяйвом прозорим Ефір, нічний пілігрим.
В екзосфері тонути я хочу, Андромедою стати на мить.
Я так хочу кожної ночі милуватися, як сонце горить.
Я літаю щоночі у небі - це одна із китових мрій.
Всесвіт безмежний, далебі . Всесвіт всередині. Мій.