- Ти хто така?
- Твоя душа.
- Для чого ти мені?
- Щоб ти любила.
- В кохання вже не вірю я!
- Не про те ти думати посміла!!!
- А про що ж?
- А як ж батьки? Вони тобі завжди давали крила,
Були з тобою поруч, щоби ти летіла!
Ми часто забуваємо про душу
Погляди звертаючи на вид,
І про батьківську любов пастушу,
Що хвилюються про діточок своїх.
Ми забуваємо віддати шану
Тим, хто дійсно гідний похвали,
Віддаючи цим на поталу
Частинку свеї бідної душі.
27.06.2017