Подивись якось Іван
На себе у воду
І не повірилось йому
Що не знає броду
Костюмчик швидко прикупив
Пішов в депутати
І не думав не гадав
Де гроші узяти
Усі хочуть в депутати
Сільські та районні
Аби потім набивати
Кишені тай повні
Щоб машина вас возила
Гривні треба мати
І виборцям жать що небуть
Провести дебати
А при владі бути
То велика сила
Бо можливо пристроїв
Шей кума Гаврила
У речники взяти можна
Районну молодняку
Щоб варила і пекла
Шей товкла пшеничку
І ще треба було б мати
Надійну людину
Аби міг підставити
У лиху годину
Районним бути депутатом
То це балалайка
А от бути народним
Це вже інша байка
Мати зв'язки у Києві
В мерії президента
Руку мати волохату
Злякати опонента
Бізнес мати до пуття
Пристойну зарплату
А якщо щось десь не так
Пожалітись тату
Депутатська незайманість
Завжди все владнає
А з простого українця
Соки вижимає
І династія іде
Вже третій десяток
Бога вони не бояться
Беруть більше взяток
Так! Не буде ще пуття
В нашій Україні
Поки будуть нами править
Голубі та сині