Зразу кажу, чому архіви. Вірші старі, я їх мав раніше на старій сторінці, а назви нинішньої не пам'ятаю. Тому буде так, як є.
я востаннє помирав в аркаді
коли мені стукнуло
дванадцять
і з того моменту
набрав близько
п'яти з половиною
життів
невелика проблема
полягала в тому
що локації тої
гри
змінювались
і тут не вводились нові рівні
(хоч їх там не бракувало)
всього лиш на основі
старих місць
будувались
нові
остання внутрішня ніч зими
майоріла
кавовим відтінком
а контури неба
обрізали
квартири
вечірній квест
ще одна локація
єдине досягнення
яке ти точно отримаєш
полягає у
стійкості ніг
і міцності сраки
зразу за вечором настає
ніч
вночі сон
існує для того
аби відпочити
від повного виснаження
тільки в цій зоні
його дія
зводиться до нуля
остання внутрішня ніч сповістила
про перехід до кінця
ще одного року
моєї аркади
яка називається
існуванням
/31.12.16/