ПЕЙЗАЖ
Суша
націлилась на пароплав
довкола багатьох ісландій
з гарячими гейзерними
словосполуками
і майже поетичною зеленню
скупо
у тріщинах часу
суша заснула
коло води чайка
годує цвібаком людей
вода вірлиться і дмухає
на себе художник
полоще в ній пензля
на його спині сонце
випекло своє авто-
він так і залишиться сонцепоклонником
а його молода дружина
поклонницею води
та авта
крізь всю ісландію
і випікати цвібаки
вона підгодовує хвилю
він обнімає чайку за пера
вона прохолодна
вона ісландія
він її висушує
він її