Нас матюкають часто водії
Усіх машин, великих і маленьких,
Ми популярніші, аніж ГАІ
Вже скоро обженемо Президента…
Це ми, майстри, усіх наших доріг,
Знаряддя праці – чайник і лопати,
Не заважає дощ нам, ані сніг,
Калюжі всі асфальтом закидати-закидати!
Приспів:
У самому Києві
Дороги наче в Сирії,
В багатьох районах –
Як на полігонах
Бо у нас – Європа,
Два прихлопа,
Три притопа…
Опа!
Який приємний запах у смоли,
Які там «Джіванші», а чи які «Діори»!
Смола ж бо пахне точно до грошви,
А щебінь шелестить баблом, неначе синє море!
У нашого народу «фішка» є така:
Хто тендер виграє - робити все ж не вміє,
Вбачаю я, що це Москви рука,
Відправить їх назад усіх розвалювать Росію!
Приспів:
Бо уже у Києві
Дороги наче в Сирії,
В багатьох районах –
Як на полігонах…
А нас до себе зве Європа!
Опа!
Два прихлопа,
Три притопа…
Колись дороги всі вели до Риму,
А я вбачаю в них вірменський слід,
Бо всі дороги сповнені екстриму,
Ти їдеш небезпечний, мов шахід…
То може досить дешево й сердито
Латати ямки, різати горбки…
Ану, бармен, налий всім «Маргариту»
Давайте вип’єм за дороги, мужики!
31.05.2018