Ґ
Коли я повертаюсь додому,
То зустрічають мене тут завжди,
Мамині мальви - квіти чудові,
Що біля хати моєї зросли.
Мальви ви мої квіти любові,
Коханій вас я завжди дарував
І на перше своє побачення,
Букет великий для неї узяв.
Квіти чарівні зросли великі.
Як же дома давно я не бував!
Поїхав у світ, давно, далекий,
Там щастя, для нас з тобою, шукав.
Дуже довго його я там шукав!
Шукав , щастя і кращої долі,
Та у світі їх так і не знайшов.
Як билинка у чистому полі,
Через усі негоди тут пройшов.
Як билинка у чистому полі,
На чужині я самотній блукав.
А додому коли повернувся,
Біля хати тільки мальви застав.
Мальви любимі мої ж ви квіти,
Вас з мамою я завжди доглядав.
І для тебе сьогодні кохана,
Букет великий цих квітів нарвав.
Програш.
Та за вірність, та щире кохання,
Як, серця дарунок, тобі їх дав ...
Дочекаєшся мене кохана!
В серці надію завжди я тримав.
Коли вертаюсь, знову, додому,
То, зустрічють мене, як і завжди,
Мамині мальви- квіти чудові,
Що біля старої хати зросли.