З великої любові народжуються люди,
З великою любов’ю Господь благословить.
Слова-вітання щирі хай линуть звідусюди,
І стане незабутньою благословенна мить.
Приспів:
Святкуєм день народження сьогодні.
Живіть, щоб залишився добрий слід.
Бажання наші світлі, благородні:
Здоров’я, щастя многа-многа літ.
Нехай життєвий човен минає перешкоди,
А молодість душевна не згубиться в літах.
Якщо вас розтривожать події і пригоди,
Хай добрий світлий ангел несе вас на руках.
Приспів.
Народження людини – це знакова подія,
Зоря в небеснім царстві запалюється вмить.
Нехай любов палає, і віра, і надія,
Яскравий вогник долі нехай животворить.
Приспів.