Скажу тобі, усе минає –
За ніч і ранок наступає,
І біль минає, і світає…
А обрій вогнищем палає,
Зоря думки всі обіймає
Та ніч минає, і світає…
Коли вже біль ніхто не знає.
Не розказать, аж серце крає,
А за вікном уже світає…
Проходить день за тінью часу,
За день і вечір, мов образу
Простиш душа, усе й відразу.
А як простиш, то й сон у спокій,
Хоч сон спливе в стрімкі потоки
І зупиняє вітер кроки…
Навколо сонця обертає
Земля за рік і знов світає
На душі…І Знов світає!
Олександр Сичов (Сичьов)