Коли я справжній?
Коли складаю зброю?
Коли я вдома?
Коли один
чи
Коли я з тобою?
Я забуваю про цілий світ навколо.
Про коло тих, з ким я іду по колу.
І коло тих, хто йде мені на зустріч,
По колу йде квапливо й незручно.
І влучно я потраплю
в піднебіння.
Вже йду наосліп за покликом сумління
І в білий день і посеред ночі
Холодним світлом у вуста дівочі
Зухвалий погляд.
Він кличе вабить хоче.
Лоскоче подихом своїм вона
мене
лоскоче
Лоскоче подихом своїм
Вона
мене
лоскоче