Сперечались троє в барі, хто із них крутіше:
В того гроші, в цього блати. Третій дещо інше.
Всякий хвалиться, чим сильний. Що він дійсно може.
Перший мислить, що б утнути, що не зробить кожен?
- Я вас іншим всіх здивую. Сам подумай, друже.
В мене он машину вкрали. А мені байдуже.
Другий каже: - То дрібниці. В мене он реально
Хату чисто обікрали. Віриш - паралельно.
Третій глянув: - Я направду пофігіст найбільший.
Все мені по барабану. Значить, я найліпший.
Тиждень тому десь під північ два здорових рила
Під моїм таки під’їздом тихо перестріли.
До стіни приперли трохи: - Ти часом не Вася?
А самі сміються хитро: що, мовляв, попався?
Я сміливо їм: - Ну, Вася! Ти мені не тикай!
Ну і враз дістав по повній. «Настріляли» в пику.
Ті питають: - В чому «фішка»? Ми не в’їдем досі.
- А мені по барабану. Я не Вася зовсім.