Диригент
(до ювілею відділу хорового диригування
миколаївського коледжу музичного мистецтва)
Обличчя хору – диригент,
Оркестр - чотири голоси,
Нам Богом данний інструмент -
Сопрано, тенор, альт, баси!
О, диригент, себе впізнав?
В зітханні хору всі нюанси
Ти емоційно передав,
Неначе грому резонанси!
А в морі справжніх відчуттів
Чіткий твій помах капітана,
Ось до вершини Ти підвів
Неперевершене piano.
Так forte сонячне Твоє
Плече невтомно підіймає,
Що хор із полум`я встає,
З хвиль диригентських виринає…
Є серце хору – диригент,
То він єднає голоси.
У відображенні момент -
Світ диригентської краси!
Олександр Сичов