Ж́́иття – поезія і проза:
Романи, повісті, вірші.
І райський сад, і бурі, й грози,
І блиск мільйонів, і гроші.
Бурхливе невідоме море
Чи плесо тихої ріки.
Буває чисте і прозоре
Чи йде крізь пальці, мов піски.
Пірнаєш стрімко у безодню,
Пізнати хочеш, в чому суть.
Летиш у просторі Господнім,
Береш дарунки, що несуть.
Єднаєш в серці мрії й долі,
Розводиш зведені мости,
Біжиш життям, міняєш ролі,
І перехрестя, і хрести…
Життя - емоції бурхливі,
Спокійне русло і застій
Слова цілющі і брехливі,
Тривожна тиша і двобій…
Таке цікаве, неповторне,
Важливе, цінне, дороге…
Прозове, поетичне, мовне –
Життя хай плине…Гей-ей-ей!
́