Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Бойчук Роман: "ХВИЛЮЙ…" (Сл. і виконання - Романа Бойчука (DEBRIAN) , муз. - Олександра Колесника) - ВІРШ
"ХВИЛЮЙ…" (Сл. і виконання - Романа Бойчука (DEBRIAN) , муз. - Олександра Колесника)
1.
Ніхто не знає скільки
На березі піщин:
На тій межі, де море
Шепочеться із ним.
Нікому не злічити
Краплин у морі тім...
Пісок і хвилі схожі
На того часу плин...
Між берегом і морем
Єднаються світи.
І ми з тобою також,
В обіймах, як вони...
Пісок цілує хвилі,
А може й навпаки...
Накрий мене собою...
Пливемо за буйки...
Приспів:
Хвилюй мене хвилями моря свого:
Припливами...
Відпливами...
Цей вимір у часі нам даний на двох
Солоними
Краплинами.
2.
Гойдає, огортає
Мене твій ніжний бриз...
Проси чого бажаєш:
Твій будь-який каприз
Я виконаю вміло...
Шепочеш: “Зупинись...”
Палає неба тіло
І дивиться у низ.
А ми рахуєм зорі
І п'ємо нашу ніч...
Мій берег з твоїм морем -
Пліч-о-пліч, віч-на-віч...
Пісок цілує хвилі,
А може й навпаки...
Накрий мене собою...
Пливемо за буйки.