В обіймах Сонця
В обіймах Сонця перший поцілунок
В проміннях Сонця кращий твій сюжет,
Усе життя – це справжній твій малюнок
І від душі заспіваний куплет.
В обіймах Сонця тільки сьогодення –
Ти знаєш те, чого не знаю я,
Тепло сердець дарує нам натхнення,
Як в слові «Сонце» є Христа ім`я.
І соняшник повернеться до Сонця,
А календар гортає Зірка нам,
І червоніють квіти під віконцем,
Своє «Люблю» шепочуть небесам.
Обійми Сонця - батьківська турбота,
Живлюсь і я зі спогадів своїх.
В проміннях Сонця перша взята нота,
В обіймах Сонця тане перший сніг.
Олександр Сичов (Сичьов)