Не можу заснути:
Думки про тебе розсіюють сон..
І як далі бути?
Життя минає, а ми не разом...
Втрачаю я розум,
Бо мрія у мене лише одна:
Я просто кохаю.
Для мене ти моя весна...
Іду я у далеч
На зустріч із тобою,
Що далі? Не знаю.
Боюсь нового болю...
Молитва
На вустах моїх мов жар згорає.
Молитва
Твоє ім`я знову називаю.
Небо зна', як і я,
Що у мене ти одна-єдина!
Небо знає, як і я,
Що за тебе завжди щира лиш моя
Молитва.
Від Бога не можу
Заховати свої відчуття:
Ти вічне кохання
Всього мого життя!
Молитва
На вустах моїх мов жар згорає.
Молитва
Твоє ім`я знову називаю.
Небо зна', як і я,
Що у мене ти одна-єдина!
Небо знає, як і я,
Що за тебе завжди щира лиш моя
Молитва.
[2012>
Переспів пісні з Євробачення, сербської співачки Марії Шерифович