Візерунки морозні, як фіранки на вікнах.
Аромат на всю хату від красуні – ялинки.
Дерев’яні пороги і розчинені фіртки…,
Сусідка- недотрога та гірлянди на гілках.
Новий рік зустрічаймо!
Хай ласкавим нам стане!
Мир добробут і щастя нас удома застануть.
Хай залишаться з нами у родині, у хаті
Здоров’я і кохання, натхнення (злагода) і завзяття!
Мить – і вдарять дванадцять мелодійні видзвони.
Відкорковуй шампанське, привітаймо всіх знову!
Хай кришталь вибухає кольоровим багаттям,
Щоб весь рік зігрівати нас добром і багатством.