Новий рік, Новий рік
Він примножить нам свій вік
Всі стрічають Новий рік
І дорослі і малі - усі люди на Землі
З Новим роком, з Новим роком
Щоб не вилізло вам боком
Менше їсти , більше пити
До ста літ би всім прожити
Робити, любити, чекати
Ніякого горя в житті не зазнати
Провести вибори би вчасно
Війну закінчити було би класно
До Європи ми б вступили
Як рівні партнери
І не дерли б уже з нас,
Свої шкуродери
І тоді б ми зажили
Як щука в ставочку
Не прийшлося би нікому
Продавати почку
З Новим роком, з Новим роком
Щоб все збулось крок за кроком
Добре їсти крепко спати
Бог здоров'я мусить дати